Lokalne TemeDžejla Ramović i Goca Tržan zvijezde festivala povodom ljetnog solsticija u parku...

Džejla Ramović i Goca Tržan zvijezde festivala povodom ljetnog solsticija u parku “Ravne 2”

Fondacija „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ sa zadovljstvom najavljuje ovogodišnji “Summer Solstice Festival (SSF) 2024”, festival se od 2016. godine održava u najljepšem parku na ovim prostorima, Arheološko – turističko – sportskom parku „Ravne 2“, a u muzičkom dijelu programa, koji svake godine privlači hiljade posjetilaca, do sada su nastupile brojne regionalne muzičke zvijezde, od Gorana Karana, preko Milice Todorović, Crvene jabuke, Bombaj štampe, Zostera, Lake, Nunija, dr. Zoa, do bendova „Sarr E Roma“, Pochko & New Primitives i brojnih drugih.

Ove godine u muzičkom dijelu festivala, na prvi dan ljeta, u petak 21. juna u Visoko i Bosansku dolinu piramida stiže još jedna velika, regionalna zvijezda, a u pitanju je Džejla Ramović. Koncert počinje u 20 sati na Ljetnoj pozornici parka “Ravne 2”.

Goca Tržan će u parku „Ravne 2“ nastupiti u subotu 22. juna 2024. godine sa početkom od 20:00 sati na Ljetnoj pozornici. Ulaz na koncert, kao i parking za sve posjetioce su besplatni, što je bio slučaj svih godina otkako se održava “Summer Solstice Festival” (SSF) u Bosanskoj dolini piramida.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE