ZDKPrivredaProjekti iz ZDK na Sarajevo Business Forumu 2017

Projekti iz ZDK na Sarajevo Business Forumu 2017

Sarajevo Bussines Forum 2017 prezentiran je privrednicima Srednje-bosanskog i Zeničko-dobojskog kantona na radionicama koje su 26., odnosno 28. aprila organizirane u Travniku i Zavidovićima. Radionice koje imaju za cilj da pomognu privrednicima da pripreme projekte za učešće na SBF-u organizirao je BBI VIP biznis klub u saradnji sa Evropskim pokretom za BiH.

Cilj 8. Sarajevo Business Foruma je kandidiranje kvalitetnih poslovnih planova koji će biti prezentirani investitorima, uz mogućnost organizovanja sastanaka sa investitorima, partnerima u investiciji, kupcima i dobavljačima.

“Danas smo ovdje da pozovemo i motiviramo učesnike naše radionice da sa svojim projektima sudjeluju na Sarajevo Business Forumu. Imali smo veoma interaktivne radionice, uz prisustvo nekoliko desetina privrednika i u Travniku i u Zavidovićima. Postoji značajan interes u ovim regijama za korištenje potencijala Foruma i imamo veliki broj zainteresovanih privrednika koji su najavili dolazak i predstavljanje konkretnih projekata”, izjavila je Azra Čolić, rukovodilac BBI VIP biznis kluba.

Predrag Praštalo, predsjednik Evropskog pokreta u BiH  istakao je da je Evropski pokret partner Sarajevo Business Foruma i BBI Banke, što predstavlja čast i zadovoljstvo, ali i odgovornost, jer sarađivati sa ovako jakim institucijama je velika obaveza, ali i satisfakcija.

“Mi smo partneri i saradnici Foruma u oblasti saradnje sa lokalnim zajednicama, i radionice u Travniku i Zavidovićima su plod takve saradnje. Ovom saradnjom se pruža mogućnost i prilika da u okviru Sarajevo Business Foruma zainteresirani predstave svoje projekte i realiziraju ideje. SBF je sjajna prilika za sve poslovne ljude i pozivam ih da je iskoriste”, kazao je Praštalo.

visoko.ba/kaportal.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE