PreporukaFilmPremijera dokumentarnog filma 'Heroj' 12. maja u Sarajevu

Premijera dokumentarnog filma ‘Heroj’ 12. maja u Sarajevu

Dokumentarni film „Heroj“, koji su kreirali članovi Udruženja Unity Visoko, u koprodukciji sa Al Jazeera Balkans, bit će premijerno prikazan sarajevskoj publici 12. maja u Domu mladih Skenederija.

Film priča priču o snazi, hrabrosti i upornosti dječaka Afana Habibovića, koji se bori sa dijagnozom tumora na mozgu. Afan je sinonim za svu djecu oboljelu od raka. On priča njihovu priču o jakoj volji za životom, neodustajanju i pozitivnoj energiji, koju nose poput krune – saopćeno je iz Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka.

Iz tog udruženja pozivaju građane i medije da posjete premijeru i daju svoju podršku djeci oboljeloj od raka, jer dio prihoda od donacija za ulaznice bit će usmjeren Udruženju Srce za djecu i Afanu Habiboviću.

Ulaznice u pretprodaji u iznosu od 10 KM na mogu se kupiti na www.kupikartu.ba (https://www.kupikartu.ba/karte/event/5958/heroj)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE