Lokalne TemePozitivno Visoko(VIDEO) Ove godine "Zlatni krug" u Visokom 15. septembra

(VIDEO) Ove godine “Zlatni krug” u Visokom 15. septembra

Već su uveliko krenule pripreme za ovogodišnje izdanje humanitarne trke “Zlatni krug”, a čiji je inicijator naš sugrađanin Afan Habibović zajedno sa Udruženjem “Srce za djecu oboljelu od raka”. Prema dostupnim informacijama, trka bi trebalo da bude održana 15. septembra u Visokom, a u sklopu Zlatnog septembra – Međunarodnog mjeseca podizanja svijesti o dječjem raku. ️Jedan od glavnih ciljeva utrke je prikupljanje sredstava za Udruženje “Srce za djecu oboljelu od raka” koje već gotovo 20 godina pruža neprocjenjivu podršku djeci u borbi protiv ove teške bolesti.

Do novih informacija vezanih za ovu trku, pogledajte kako je “Zlatni krug” izgledao prošle godine u Visokom.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE