NaslovnicaBiHPreko 55.000 ...

Preko 55.000 aplikacija za kredite i pozajmice u IuteCredit BH

Pozajmice i krediti su danas nešto uobičajeno u životu odrasle osobe. Gotovo svako u jednom trenutku svoga života mora podići kredit, bilo to za kupovinu kuće ili stana, renoviranja prostora gdje živimo, školarinu ili pak pokrećemo neki novi posao.

Bez obzira na razlog zbog kojeg moramo pozajmiti novac, mogućnosti profesionalnog financiranja danas su brojne i različite. Zašto onda ne bismo ovaj proces učinili maksimalno ugodnim i brzim?

IuteCredit BH, dio grupacije IuteCredit Europe, uspješno posluje na bh. tržištu već duže od tri godine. Od samog početka misija IuteCredit uvijek je bila pružiti svojim klijentima najbrže i najudobnije kreditno iskustvo iznad njihovih očekivanja.

Ovakav pristup klijentima je jedan od glavnih razloga zašto je upravo ova mikrokreditna organizacija prvi izbor mnogih. Od svog dolaska u našu zemlju pa do danas IuteCredit BiH je imalo preko 55.000 aplikacija za kredite i pozajmice.

IuteCredit se duboko temelji na iskustvu kupaca. Sam proces odobravanja kredita prvenstveno je proces izgradnje povjerenja, a ne financijski. Klijentima su u poslovnicama na raspolaganju savjetnici koji će ih detaljno voditi kroz cijeli proces i olakšati put do ostvarenja planova i snova.

Odgovarajući na potrebe svojih klijenata, cijeli proces podnošenja zahtjeva za kredite i pozajmice je ubrzan i pojednostavljen. Uz pomoć revolucionarnog aplikativnog softvera, sposobnog za obradu i upravljanje podacima klijenata na siguran i brz način, vrijeme potrebno za odgovor našim klijentima je maksimalno smanjeno, na njihovo iznimno zadovoljstvo. Jednostavno se ispuni online aplikacija na www.iutecredit.ba ili preko MyIute aplikacije dostupne za android i IOS sisteme, a odgovor ubrzo slijedi.

MyIute aplikacija nosi i dodatne pogodnosti, kao što kao što su redovne obavijesti o mogućnostima kupovine po principu “Kupi sada, plati kasnije” koja se može aktivirati putem IutePay usluge.

Za sve informacije zainteresirani klijenti se mogu obratiti ljubaznim Savjetnicima za klijente u IuteCredit poslovnicama, a svoj novac mogu preuzeti putem banaka. Kako bi svoje usluge još više približili klijentima, IuteCredit od ove godine isplate kredita vrši i preko BH Pošte, svakim danom, i subotom i nedjeljom.

Informacije o uslugama i zahtjeve za kredit klijenti mogu podnijeti svaki dan jer je MyIute aplikacija dostupna svaki dan 24/7.

Važan uspjeh u strategiji rasta, ali posao nije završen.

MKD IuteCredit BH d.o.o. se trudi naći rješenja i za najzahtjevnije potrebe klijenata pružajući inovativne potrošačke kredite. Vizija društva je pružiti klijentima takvo korisničko iskustvo koje će svim klijentima dati punu podršku u vođenju ličnih finansija, upravljanja gotovinom i mudre kupovine na rate, a svakim su danom sve bliže i bliže njenoj materijalizaciji uz pomoć digitalizacije i novih tehnologija.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.