NaslovnicaBiHPrivredaTim IuteCredi...

Tim IuteCredit BH u radnoj posjeti Istri i Italiji

Kako bi nagradili svoje najuspješnije zaposlenike, IuteCredit svake godine organizuje program “Visit the world“, u kojem sve države formiraju timove najuspješnijih IuteCredit zaposlenika i kao nagradu odlaze na zajedničko putovanje.

Tako je tim zaposlenika IuteCredit BH d.o.o. proveo nezaboravna 4 dana u Istri i Italiji u sklopu programa “Visit the world”.  Ovaj program predstavlja inspirativno putovanje i izvanredne treninge, te se organizuje u svakoj državi u kojoj IuteCredit ima svoje poslovnice.

Svrha ovog putovanja je dati priliku najuspješnijim članovima tima da steknu uvide u načine organizacije i razvoja drugih industrija. U MKD IuteCredit BH d.o.o. kažu da je bilo izuzetno teško odabrati pojedince za ovo putovanje, obzirom da je veliki broj pojedinaca svojim trudom i radom doprinijelo napretku kompanije u prethodnom periodu.

Stečena iskustva sa programa “Visit the world” članovi timova će primijeniti na vlastite metode rada, poboljšati radni proces i raditi na ličnom razvoju. Sekundarni cilj projekta je da se upozna bolje sa svjetskim kompanijama i konkurencijom, te networking između članova tima.

Kroz upoznavanje s različitim industrijama kao što su što su vinarija Kozlović u Istri i tvornica Ferrarija, članovi tima su saznali kako su se ovi biznisi razvijali, kako su organizovali svoju proizvodnju, kako su se mjenjali s vremenom. Sve su to veoma interesatna saznanja koja pomažu da se razmišlja „out-of-the-box“.

Osim ovih svojevrsnih radionica, članovima time je ostalo dovoljno vremena da obilaze značajne lokalitete na svom putovanju, kao što su Opatija, Lido di Jesolo, Verona…

Cijenimo vidjeti, dodirnuti i osjećati uspješne organizacije i izvanredna iskustva. Svake godine šaljemo naše najbolje zaposlenike da posjete vodeće fabrike automobila i druge inovativne biznise u našem programu Visit the world”, dodali su iz kompanije IuteCredit BH.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.