Predstavnici SDP Visoko prisustvovali promociji zajedničkog kandidata za člana Predsjedništva BiH opozicije – Denisa Bećirovića

Poštovani sugrađani danas smo imali čast prisustvovati promociji zajedničkog kandidata za člana Predsjedništva BiH opozicije – Denisa Bećirovića koja je održana u Sarajevu.

Ovo je još jedan od dokaza da politika koju vodimo kao predstavnici SDP-a u Visokom, budno se prati i na višim instancama same partije kao i da ono što radimo u Gradskom vijeću Visokog je politika za koju se zalaže stranka kojoj pripadamo.

Izvor: FB Page Admir Babić / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.