NaslovnicaLokalne Teme(FOTO) Posjet...

(FOTO) Posjeta osnovaca Medresi “Osman-ef. Redžović”

U subotu, 21.05.2022. godine, Medresu “Osman-ef. Redžović” posjetili su učenici iz dvije osnovne škole. U prijepodnevnim satima 93 učenika osmih razreda OŠ “Safvet-beg Bašagić“ iz Visokog predvođeni nastavnicom vjeronauke Handžić Ehlimanom obišli su planetarijum, muzej i školske prostorije. Nakon obilaska kompleksa Medrese učenici su svoje utiske saželi uživajući u medresanskoj čajhani i druženju sa učenicima. Poslije odlaska dragih gostiju iz Visokog, u poslijepodnevnim satima Medresu su zirajetila i 73 učenika šestih razreda OŠ „Čengić Vila“ iz Sarajeva predvođeni nastavnicom historije i geografije Almirom Hadžić-Gološ. Navedeni učenici kao i njihove kolege iz Visokog su također obišli planetarijum, muzej i ostale sadržaje merdesanskog kompleksa. Domaćini gostima bili su profesor Uzunalić Emir te učenici Murtić Ali, Alihodžić Vedad, Karavdić Hamza, Babović Fatima, Kajević Amna i Smajević Ilhana.

Visoko.co.ba/Medresa

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.