Lokalne TemeKultura(FOTO/VIDEO) U Medresi "Osman-ef. Redžović" promovisana knjiga "Moje životne dionice"

(FOTO/VIDEO) U Medresi “Osman-ef. Redžović” promovisana knjiga “Moje životne dionice”

U amfiteatru Medrese “Osman-ef. Redžović” u Velikom Čajnu u utorak je upriličena svečana promocija nove knjige utemeljitelja i prvog direktora ove školske ustanove, prof. Džemala Salihspahića. Knjiga nosi naziv “Moje životne dionice” i autor je na jednom mjestu želio objediniti sjećanja na ljude i događaje, potkrijepljene arhivskim dokumentima, faksimilima i mnogobrojnim fotografijama. Prisutnim se uime Medrese obratio direktor Dženan Rezaković, dok su o knjizi, ali i prof. Salihspahiću govorili promotori Hasan Hasić (urednik knjige), prof. Emir Uzunalić i prof. dr. Nusret Isanović, inače recenzent.

U nastavku pogledajte video i fotografije koje smo pripremili za vas sa ove promocije.

Fotogalerija:

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE