SvijetPolicija Kosova: Dvije osobe napadnute u Sjevernoj Mitrovici

Policija Kosova: Dvije osobe napadnute u Sjevernoj Mitrovici

U Sjevernoj Mitrovici danas su napadnute dvije osobe, kosovski državljani, koji su stajali na početku Trga, u blizini glavnog mosta na rijeci Ibar.

Policija Kosova je saopštila da je žrtve napala grupa kriminalaca koji su bili maskirani i organizovani za napad.

Policijske jedinice su odmah intervenisale kako bi spriječile napad, dok su osumnjičeni pobjegli u različitim pravcima Sjeverne Mitrovice. Usljed napada, dvije žrtve su zadobile tjelesne povrede i upućene su na ljekarsku pomoć.

“Ovakva krivična djela ne služe javnoj bezbjednosti i miru, služe samo pojedincima ili određenim kriminalnim grupama i stoga će Policija Kosova nastaviti sa svojim policijskim angažovanjem, u cilju prevencije, istrage i obezbjeđenja bezbjednosti svih građana na nivou zemlje”, navedeno je u saopštenju.

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Xhelal Svecla objavio je snimak događaja.

Visoko.ba/federalna.ba/AA


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE