PreporukaOvaj test će vam otkriti šta će vam 2020. donijeti u život

Ovaj test će vam otkriti šta će vam 2020. donijeti u život

Izaberite vrata koja vam najviše privlače pažnju. Otkrit ćete u kojem području života vas čekaju vrlo pozitivni pomaci – je li to možda u ljubavi, poslu ili u zdravlju?

Svakodnevni odabiri, pa čak i u onim nevažnim sitnicama, određuju našu životnu putanju, pa čak i sudbinu. Pazite na svoje misli; one postaju riječi.

Pazite na svoje riječi; one postaju djela.
Pazite na svoja djela; ona postaju navike.
Pazite na svoje navike; one postaju karakter.
Pazite na svoj karakter; on postaje tvoja sudbina.

Riječi su to kineskog filozofa Lao Tsea, poznatog i pod nazivom “veliki učitelj”. Stoga, koliko god to trivijalno izgledalo, naša podsvijest nam može govoriti i u jednostavnim stvarima, primjerice u odabiru prizora koji su ugodniji našem oku. Ovo je upravo jedan od takvih izazova.

Izaberite vrata koja vam najviše privlače pažnju. Otkrit ćete u kojem području života vas čekaju vrlo pozitivni pomaci – je li to možda u ljubavi, poslu ili u zdravlju?

1. Vrata – FINANCIJE
U 2017. godini ukazat će vam se prilika za dugotrajnu financijsku sigurnost. U svibnju možete očekivati neku veću promjenu u karijeri koja će vam priskrbiti još više novca – možda će se raditi o novom poslu, promaknuću ili većoj plaći.

Također, pronaći ćete nove načine ulaganja novca u svoju budućnost. Onima koji imaju financijskih problema ili dugovanje – iduća godina bit će puno bolja, dugovi će se smanjiti ili nestati.

2. Vrata – LJUBAVNA VEZA ili odnosi s obitelji i prijateljima
Iduća godina bit će za vas svojevrsno pročišćenje. Dramatično ćete poboljšati ljubavne odnose ili one vezane za obitelj i prijatelje. Ali, najprije ćete iscijeliti sebe, odnosno posvetit ćete se osobnom rastu.

Suočit ćete se sa svojim strahovima, tjeskobom i nezdravim obrascima ponašanja. Uspjet ćete to riješiti i pomiriti se s nekim stvarima. Čekaju vas mirniji i skladniji odnosi nego ikad prije.

3. Vrata – ZDRAVLJE
Bit ćete u najboljoj formi života. Osjećat ćete se fantastično, imat ćete puno energije i misli će vam biti bistrije. U 2017. godini čeka vas puno aktivnosti. Možda ćete više voziti bicikl, plivati, šetati po prirodi, biti intimniji s partnerom…

Osluškivat ćete svoje tijelo i pratiti što mu treba, a što smeta. Moglo bi se reći da ćete tretirati svoje tijelo kao hram – s poštovanjem. Postat ćete svjesniji toga da kada se čovjek ne osjeća dobro, kvaliteta života mu je slabija. Zbog svega toga čeka vas puno zdravija i dugovječnija budućnost, piše awakeningpeople.com.

 

Visoko.co.ba/6yka.com


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE