Lokalne TemePozitivno VisokoOkupljanje na Vlašiću: Visočani Imamagić, Bečak, Buljina i Jamaković na spiskovima mladih...

Okupljanje na Vlašiću: Visočani Imamagić, Bečak, Buljina i Jamaković na spiskovima mladih selekcija BiH

Juniorska, kadetska i pionirska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine imat će trodnevno okupljanje na Vlašiću narednog vikenda, a na spiskovima selektora ovih reprezentacija nalaze se i četiri visočka rukometaša.

Tako će za juniore (godišta 1996), koje vodi Jasmin Mrkonja nastupati Nedžad Imamagić i Eldar Bečak. U selekciji kadeti (godišta 1996), koje vodi Zdenko Grbavac, nastupat će Haris Buljin, dok će za pionire (godište 2000 i mlađi) koje vodi Nebojša Golić, a čiji je pomoćnik Visočanin Edhem Sirčo, nastupati Emrah Jamaković.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE