Lokalne TemeSportEmrah Jamaković dres visočke Bosne zamijenio sa sarajevskim

Emrah Jamaković dres visočke Bosne zamijenio sa sarajevskim

Povodom prelaska mladog Emraha Jamakovića iz visočke u sarajevsku Bosnu, RK “Bosna Visoko Ekoenergija” se putem svoje FB stranice obratio saopštenjem za javnost:

“Emrah Jamaković u narednoj sezoni neće nositi dres RK Bosna Visoko Ekoenergija. Klub nije bio u mogućnosti ispuniti finansijske zahtjeve igrača za narednu sezonu, te ugovor nije produžen. Emrahu se zahvaljujemo na doprinosu našem klubu, na svakom golu, na svemu što je dao u zeleno-bijelom dresu. Vjerujemo da ovo nije zbogom, nego samo doviđenja i da će se Emrah vratiti u naš klub! Do tada želimo mu puno sreće i uspjeha u novim izazovima, da bude bez povreda i sa mnogo golova. Sretno Emrah!”


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE