Lokalne TemeSportOdržana sjednica UO Košarkaškog kluba "Visoko"

Održana sjednica UO Košarkaškog kluba “Visoko”

Članovi Upravnog odbora Košarkaškog kluba “Visoko” održali su redovnu sjednicu na kojoj je rezimiran protekli period, sa posebnim akcentom na nedavno organizovan turnir FIBA 3×3 streetball turnir. Turnir je ocijenjen kao uspješan, a bitno je naglasiti da su stigle i brojne pohvale od gostiju i učesnika turnira. Iz kluba se zahvaljuju svima koji su pomogli u organizaciji i realizaciji ovog turnira, od Vlade ZDK, Gradske uprave, javnih ustanova, privrednika do pojedinaca.

Kada je takmičenje prvog tima u pitanju, u narednom periodu će se prvenstveno porazgovarati sa igračima koji su nosili dres kluba u prošloj sezoni, nakon čega će se u dogovoru sa trenerom Neimarlijom vidjeti na kojim mjestima će biti potrebno dovesti pojačanja, koja su neminovna za takmičenje u A-1 ligi. Također, u prodaju su puštene i članske karte kluba koje koštaju 20 KM, te se pozivaju svi ljubitelji košarke, prijatelji kluba da ih kupe i tako direktno pomognu KK “Visoko”.

U planu je i “Noć košarke” koja će biti održana u sklopu manifestacije “Visočko ljeto”, ali o tome će više informacija biti dostupno u narednim danima.

Visoko.co.ba/KK Visoko


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE