NaslovnicaLokalne Teme(FOTO) Održan...

(FOTO) Održana Izvještajna skupština SSR OSI Visoko

Udruženje za sport i rekreaciju osoba sa invaliditetom iz Visokog održalo je svoju redovnu Izvještajnu skupštinu u ponedjeljak, 27. juna ove godine. Skupština je održana u sali Društvenog centra u prisustvu većine delegata te gostiju iz nekoliko visočkih udruženja.

Razmatrani su izvještaji o radu u protekloj godini, kao i planovi rada za 2022. godinu, dok je jednoglasno odlučeno da novi delegat u Skupštini bude Suad Meco, koji će zamijeniti nedavno preminulog Avdiju Višću.

Protekla godina je ocijenjena kao veoma uspješna, posebno kada su sportska takmičenja u pitanju, dok je pohvaljen i odnos sa Gradskom upravom Visoko, koja je pružila finansijsku pomoć ovom Udruženju.

Fotografije sa ovog događaja možete pogledati na ovom LINKU.

Visoko.co.ba/Neven K.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.