ZanimljivostiObmana ili...: Koliko je zaista publike imala Aleksandra Prijović u Zetri ?

Obmana ili…: Koliko je zaista publike imala Aleksandra Prijović u Zetri ?

Aleksandra Prijović posljednjih dana mjeseca oktobra, 28.,29. i 30., održala je tri koncerta u dvorani „Zetra“ u Sarajevu. Sve je proteklo u najboljem redu, ali ono što je upečatljivo i nakon čega čak i prosječan pratitelj koncertnih dešavanja ne može ostati imun je agresivno spinovanje da je „Prijovićka napunila tri Zetre“ i slični naslovi koji, iz samo propagandnoj mašineriji poznatih razloga, pokušavaju javnosti u BiH podvaliti njihovu „istinu“ o „Tri Zetre“.

Međutim, stvari su malo drugačije. Ako se pažljivo prati sve što se dešavalo tih dana u dvorani „Zetra“ jeste manipulacija prostorom u dvorani, prije svega pozicioniranjem i površinom bine i vim prostora, ali i postavljanje velikog broja stolova što se direktno odražava na broj posjetilaca na svakom od tri koncerta ( slike prazne dvorane dokazuju sve napisano ).

Iz svega navedenog može se zaključiti da je istina da su održana tri koncerta, a koliko je publike bilo ukupno na sva tri koncerta to je pitanje na koje trebaju dati odgovor organizatori ili Agenciji za zastupanje i zaštitu autorskih prava Sine Qua Non. Bit će zanimljivo objaviti tačan broj prodatih i podijeljenih ulaznica za koncerte Aleksandre Prijović u dvorani „Zetra“, ako ih dobijemo rado ćemo to i učiniti.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE