Novi Vispak čajevi sa aromatiziranim šećerima i inovativnim dodatkom za jedinstveno „čajno“ iskustvo

U susret hladnim zimskim danima i sve češćoj konzumaciji čaja, kompanija Vispak pripremila je posebnu inovaciju za svoje potrošače. Pored toga što na tržište stižu novi okusi Vispak čaja rađeni na najmodernijoj opremi, tu su i inovativni dodaci za čaj uz pomoć kojih ćete, ritual ispijanja čaja, doživjeti na potpuno drugačiji način.

Ukoliko dosad niste probali aromatizirane šećere, u pakovanjima Vispak čaja od mente i kamilice dobit ćete šećer okusa kruške i jagode koji će obogatiti svaki čaj. Uz pomoć ovih šećera imate priliku da kreirate razne kombinacije po svojoj želji. Šećeri sa jagodom i kruškom će se tako moći „spajati“ sa planinskim čajem, zimskom melodijom, kamilicom ili zelenim Vispak čajem.

„ Radili smo na ovoj priči intenzivno prethodnih godinu i podana. Najmodernija hi tech mašina za proizvodnju i pakovanje čaja puštena je u rad i sada odgovorno tvrdimo da smo s novom opremom dobili čajeve vrhunske kvalitete. Pored dvokomorne vrećice za čaj, imamo i ušivenu vezicu i etiketu koja garantuje visokokvalitetan proizvod. Čitav sistem proizvodnje je automatizovan i pod video nadzorom, kako bismo bili sigurni da su svi segmenti proizvodnje čaja po najvišim standardima. Zimska melodija, Planinski čaj i onaj od trešnje, novi su okusi koji su dodati na postojeći Vispakov asortiman čajeva od kamilice, brusnice, zeleni, šumsko voće, majčina dušica… Ovom velikom investicijom i inovativnim dodacima uz čaj kojih nije bilo na našem tržištu, vjerujemo da ćemo biti lideri u ovoj kategoriji“ – navodi Nina Bijedić Mujanović, direktorica Vispaka.

Da Vispakova nova priče bude jedinstvena tu je ivišenamjenski skvizer/cjeđač, na koji možete zakačiti vezicu vrećice čaja, ubaciti je u šolju i poklopiti je tako da svi sastojci čaja budu maksimalno iskorišteni i da ne ispare iz šolje. Cjeđačem, u jednom potezu, iscjedite vrećicu bez bojazni od vrućine i iskoristite ga da na sto odložite svoju vrećicu i tako ostavite površinu čistom i urednom. Specijalni inovativni dodatak možete dobiti u limitiranom pakovanju Vispak čaja od brusnice i šumskog voća koji se već nalazi u prodaji.

 

AS Holding / Visoko.co.ba

 

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.