PreporukaLikeNovi dokaz zbog čega je "Batman v Superman" film godine

Novi dokaz zbog čega je “Batman v Superman” film godine

Kada smo prije nekoliko dana pravili listu najiščekivanijih filmova u 2016. godini, s namjerom smo stavili “Batman v Superman: Dawn of Justice” na prvo mjesto, a da smo bili u pravu, dokazuje i naredni video.

Naime, premijera filma zakazana je za 25. mart, a kasno sinoć objavljen je i prvi dio soundtracka filma, kojeg potpisuje legendarni Hans Zimmer u kolaboraciji sa Junkie XL-om.

Devedeset sekundi koje imamo na raspolaganju dokazuje zbog čega je Zimmer kralj epske muzike za film, a dašak modernog zvuka tu je dodao i JXL što samo dodatno pojačava nestrpljenje da pogledamo finalni produkt ovog filma.

U nastavku, uživajte u videu kojeg je malo ko do sada objavio.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE