PreporukaKeanu Reeves ima želju da uskoči u kostim Batmana i ostvari svoj...

Keanu Reeves ima želju da uskoči u kostim Batmana i ostvari svoj san

Popularni holivudski glumac Keanu Reeves kaže da bi ostvario svoj san ako bi dobio ulogu Batmana, u ponudi Warner Brosa. Na ekskluzivnoj listi glumaca su Robert Pattinson, George Clooney, Ben Affleck, Christian Bale…Inače, glumac Keanu Reeves nedavno je pozajmio glas Batmanu u filmu Super Pets.

„Mogao bih da glumim malo starijeg Batmana, jer ga volim kao lik u filmovima i stripovima. Bilo mi je drago što sam mu pozajmio glas. Uloga Batmana bila bi ostvarenje mog sna”, istakao je glumac. Istakao je da možda njegova želja da glumi lik Batmana i nije realna, jer Robert Pattinson je odličan glumac. Možda u budućnosti kad bih bio stariji  Batman.

Glumac Keanu Reeves ima 57 godina i ako bi dobio ulogu Batmana, bio bi skoro najstariji glumac koji se ostvario u pomenutom liku.

Michael Keaton je u svojoj 70. godini glumio ovog superjunaka u filmu The Flash.

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/federalna.ba/rts.rs


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE