Lokalne TemeNova pobjeda Almira Kilalića u Snooker ligi

Nova pobjeda Almira Kilalića u Snooker ligi

U vikendu iza nas odigrano je 4. kolo Carlsberg Snooker lige Best of the Best. Mečevi divizije Visoko su igrani u Sportskom centru Šareni Hanovi. Kompletne rezultate možete vidjeti na linku https://challonge.com/96h7qct7.

U prvom polufinalu su se sastali Bakir Genjac i Ubejdulah Mušinbegović. Bakir nije mogao naći rješenje za raspoloženog Ubejdulaha tako da je meč završen sa 0:3. Drugi polufinalni meč su igrali Muamer Muratović i Almir Kilalić, koji su se već susretali i ranije. Strpljiviji i uz malo sreće je bio Kilalić, koji je odnio pobjedu bez izgubljenog frejma i tako zakazao svoje treće finale.

U finalu smo vidjeli opreznu igru u kojoj je Mušinbegoviću malo opala koncentracija što je Kilalić iskoristio i drugi put bio najbolji u diviziji i time se približio završnom Mastersu. Peto kolo je na rasporedu idući mjesec, a sve informacije možete dobiti u Sportskom centru Šareni Hanovi ili na facebook stranici Snooker klub Visoko Hanovi.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE