Lokalne TemeNova intervencija visočkih vatrogasaca

Nova intervencija visočkih vatrogasaca

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Visoko su u ponedjeljak u 11.02 sati imali intervenciju na gašenju putničkog motornog vozila na autoputu A1 iz pravca Kaknja prema Visokom te uz pomoć građana koji su pritekli u pomoć gašenja vozila do dolaska visočkih vatrogasaca, brzo i efikasno ugasili te spriječili širenje požara na vozilu.

“Na intervenciji je učestvovalo jedno vozilo za brze intervencije i tri vatrogasca. Još jednom veliko hvala momcima koji su pritekli u pomoć gašenja vozila”, poručili su pripadnici PVJ Visoko.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE