BiHNešić: Životi koje su spasili čine ih istinskim herojima

Nešić: Životi koje su spasili čine ih istinskim herojima

Ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine Nenad Nesić uputio je pohvalu spasilačkim timovima koji učestvuju u potrazi i spašavanju žrtava razornog zemljotresa koji je pogodio Republiku Tursku.

– Prije svega kao čovjek, a potom kao ministar bezbjednosti BiH, ponosan sam na rad, požrtvovanost i uspjehe spasilačkih timova Republičke uprave Civilne zaštite Republike Srpske i Uprave Civilne zaštite FBiH i Odjela za javnu bezbjednost Brčko distrikta BiH. Životi koje su spasili čine ih istinskim herojima. Sada se pokazuje koliko su bili besmisleni pokušaji pojedinaca da politizuju i ovu humanu misiju i da je koriste za širenje podjela i nametanje svađa, kazao Nesić.

Uputio je čestitku svim pripadnicima spasilačkih timova i zaželio im svu ličnu i profesionalnu sreću, saopćeno je iz Ministarstva bezbjednosti Bosne i Hercegovine.

Visoko.ba/federalna.ba/Fena


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE