Lokalne TemeNarednog ponedjeljka humanitarni bazar u Visokom

Narednog ponedjeljka humanitarni bazar u Visokom

U organizaciji Udruženja žena “Mozaik” Visoko i Udruženja građana “Aktiv žena Donje Moštre”, a uz podršku Gradske uprave i JKP “Gradska groblja”, u Visokom će u ponedjeljak, 4. marta u terminu od 10.00 do 14.00 sati, biti održan prodajni humanitarni bazar pod nazivom “Jedan karanfil – jedan hljeb za ženu Palestine”. Bazar se organizuje povodom obilježavanja 8. marta – Međunarodnog dana žena u saradnji sa Udruženjem “Žene za žene International” i Mrežom žena za ruralni razvoj i biće održan ispred zgrade Pošte u Visokom.

“Pozivamo sve naše sugrađane koje žele donirati kolače, pite ili neki svoj ručni rad za prodaju na bazaru da se do 2. marta prijave putem vibera na brojeve 062/204 -505 (Ismeta) ili 062/586-786 (Medina), kako bismo kvalitetno i blagovremeno mogle izvršiti pripreme za prodajni bazar. Na bazaru će se prodavati kolači, peciva, pite ali i ručni radovi koje su uradile vrijedne ruke žena i djece. Prikupljeni novac s bazara će se uplatiti na račun Udruženja Žene za žene International koji će se proslijediti na direktni račun organizacije WEFAQ za djecu i žene Palestine. Bujrum, dođite i podržite vašim prilogom ovu akciju i pošaljimo poruku iz našeg grada da smo srcem, djelima i dovom/molitvom uz narod Palestine”, poručile su organizatorke.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE