Mirsad Hadžikadić i Koalicija Država sinoć u Visokom

Sinoć je u prepunoj sali KC Altindag u Visokom održan predizborni skup Koalicije Država kojem je prisustvovao i kandidat ove koalicije za člana Predsjedništva BiH Mirsad Hadžikadić.

Pored Hadžikadića, prisutnima su se obratili i Tarik Halilović, kandidat za Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona pod rednim brojem 4 i aktuelni gradski vijećnik u Visokom, i mladi Vernes Babić, nosilac liste za Federalni parlament Koalicije Država iz Visokog.

Svojim obraćanjima svi su ukazali na promjenu koja je neophodna da se desi na ovogodišnjim izborima, ali i na sigurnost u rezultate koje Koalicija može da ostvari.

Program je upotpunjen muzičkim segmentima, a nakon istog uslijedio je neformalni dio – zakuska i druženje sa prisutnim građanima.

Press koalicija Država / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.