Lokalne TemeMajice "Zlatni krug" od ponedjeljka i na štandu ispred Zavičajnog muzeja

Majice “Zlatni krug” od ponedjeljka i na štandu ispred Zavičajnog muzeja

Ostalo je još samo sedam dana do velike humanitarne trke/šetnje “Zlatni krug” u Visokom, koja je planirana za 10. septembar ove godine. Iz Udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka” obavještavaju javnost da će sada majice “Zlatni krug” moći pronaći i na Srce štandu koji će biti postavljen ispred Zavičajnog muzeja u Visokom od ponedjeljka 4. septembra do petka, 8. septembra i to u terminu od 09:00 do 16:00 sati. Minimalnom donacijom od 20 KM za majice možete podržati djecu oboljelu od raka i njihove porodice, a ista majica je ujedno i ulaznica za humanitarnu trku/šetnju “Zlatni krug”.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE