LG-jev novi bežični usisivač se automatski prazni

Stanica za punjenje usisivača je opremljena potpuno automatskim sistemom za uklanjanje prašine, koji usisava i prazni spremnik usisivača dok se on puni.

Slično rješenje je viđeno i kod nekih drugih robotskih usisivača kao što je iRobot Roomba i7 Plus, ali je LG-jevo rješenje unikatno u svijetu bežičnih usisivača.

Stanica za punjenje je opremljena ekranom osjetljivim na dodir, a također sadrži i nekoliko dodataka za usisivač potrebnih za različite namjene. Uz usisivač dolaze i dvije baterije te filteri koji se mogu oprati.

Zasad nije poznato kada će početi prodaja niti koliko će usisivač koštati.

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.