BiHKrišto Košarcu: Neistiniti su navodi o potpisivanju deklaracija na samitu u Tirani

Krišto Košarcu: Neistiniti su navodi o potpisivanju deklaracija na samitu u Tirani

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto reagirala je u povodu tvrdnji zamjenika predsjedateljice i ministra Staše Košarca, a u vezi s navodnim potpisivanjem deklaracija na Samitu u Tirani.

„Radi obveze i odgovornosti koju imam prema javnosti kao predsjedateljica Vijeća ministara BiH, ovim putem demantiram neistinite navode i tvrdnje ministra Košarca oko potpisivanja Deklaracija tijekom moga službenog boravka u Tirani. Dokumenti koji su razmatrani, kao i svih prethodnih godina tijekom sudjelovanja Bosne i Hercegovine na samitu u Tirani, nisu imali službenu formu koja je uključivala potpisivanje istih. O mom sudjelovanju i radu na oba Samita javnost je točno, istinito i blagovremeno informirana. Predlažem ministru Košarcu, obzirom na poziciju koju obnaša, da se ubuduće bolje informira o određenim pitanjima kako ne bi obmanjivao bh. javnost kao što je to učinio, po tko zna koji put, i danas“, kazala je predsjedateljica Krišto u svojoj reakciji.

Visoko.ba/federalna.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE