NaslovnicaPreporukaKraljica Eliz...

Kraljica Elizabeta otkrila dosad neviđenu fotografiju Georgea i Charlotte

Tokom ceremonije u dvorcu Windsor kraljica Elizabeta slučajno je otkrila porodičnu fotografiju na kojoj se nalaze princ George i princeza Charlotte.

Kraljica je koncertnom orguljašu Thomasu Trotteru uručila Kraljevsku medalju za muziku na maloj ceremoniji u zamku Windsor, kojoj je prisustvovala i Judith Weir, magistrica kraljevske muzike.

Pronicljivi posmatrači, koji pomno pregledaju fotografiju s događaja, mogu vidjeti do sada neviđenu fotografiju kraljice, koja sretno drži malu princezu Charlotte u svom krilu.

Porodičana slika na kojoj je kraljica Elizabeta s praunucima (Foto: Twitter)
Porodičana slika na kojoj je kraljica Elizabeta s praunucima (Foto: Twitter)

Princ Philip je također na fotografiji s još praunučadi kraljevskog para, uključujući princa George, Pitera Philipsa Islu, Savanu i Zaru Tindall.

Čini se da je fotografija snimljena krajem 2016. godine, kada je princeza Charlotte imala oko 18 mjeseci, a svi ostali mladi članovi kraljevske porodice su imali između 2 i 6 godina.

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.