Lokalne TemeKoncert Zabranjenog pušenja 23. jula u Visokom

Koncert Zabranjenog pušenja 23. jula u Visokom

Iako još zvanično nije izašao program Dana kulture i sporta u okviru ovogodišnje manifestacije “Visočko ljeto”, već se znaju nastupi tri glavne “zvijezde” kada je muzički dio u pitanju. Naime, danas je u Kulturnom centru Altindag potpisan zvanični ugovor o nastupu grupe Zabranjeno pušenje u Visokom, a njihov koncert će biti održan 23. jula sa početkom u 21 sat. Dan kasnije, 24. jula, nastupa Edo Maajka, dok je 25. jula planiran koncert grupe Zoster.

Za razliku od nekoliko zadnjih izadnja Visočkog ljeta, kada je glavna bina bila postavljena ispred Kulturnog centra Altindag, sada će ponovo “stage” biti u centru grada, na trgu ispred zgrade Gradske uprave.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE