Kemal Mušinbegović odrekao se mandata u Gradskom vijeću, Emir Muslić je novi SDA vijećnik

Kako saznaje Visoko.co.ba vijećnik SDA Kemal Mušinbegović i odnedavno novi direktor JU Centar za socijalni rad podnio je ostavku na mjesto vijećnika u Gradskom vijeću Visoko. Navodno je CIK je već dodijelila mandat slijedećem sa liste SDA Visoko po broju glasova, a to je Muslić Emir iz B.Mahale koji je kao deseti sa liste osvojio 1.285 glasova, odnosno 17,29%.

Prije Kemala Mušinbegovića koji je osvojio 1.440 glasova, mandate su ustupile i Mirela Mateša Bukva (2.220) te Irma Jusufbegović (1.378), a na njihove pozicije u Gradsko vijeće su ušli Jusić Emina (1.377) i Salkić Mersad (1.331).

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.