Lokalne TemeJusuf Mušinbegović: U Udruženju penzionera "Solidarnost" nikada nisu zabilježene bilo kakve pronevjere

Jusuf Mušinbegović: U Udruženju penzionera “Solidarnost” nikada nisu zabilježene bilo kakve pronevjere

Nakon navodne pronevjere novca u jednom od visočkih udruženja penzionera, a o čemu smo pisali prije nekoliko dana, kontaktirali su nas i iz Udruženja penzionera „Solidarnost“ iz Visokog, gdje su ostali zatečeni informacijom, te nam kratko kazali da pomenuto udruženje nema nikakve veze sa pronevjerama, kao ni da takvih stvari u ovom udruženju nikada nije bilo za 15 godina rada. – Udruženje penzionera „Solidarnost“ postoji već 15 godina i do sada nismo zabilježili niti najmanji problem, kao ni bilo kakve slučajeve pronevjere. Mi smo federalno udruženje, na čelu smo Asocijacije samostalnih udruženja i sindikata penzionera u Federaciji BiH, imamo 1.300 članova, a ovim putem pozivamo onoga ko je izašao sa informacijom o bilo kakvim pronevjerama, da lično kaže i prijavi o kojem udruženju je riječ, o kakvim pronevjerama se radi i da stane iza tih informacija. – kazao nam je predsjednik i zastupnik  udruženja Jusuf Mušinbegović.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE