JKP “Visoko”: Uskoro sve mjesne zajednice u programu redovnog odvoza smeća

905
Zgrada JKP "Visoko"

Planom upravljanja otpadom općine Visoko, za period 2011-2016. godina, planirano je uključenje svih mjesnih zajednica na području općine Visoko u redovan odvoz smeća.

Ovim putem obavještavamo mještane MZ Arnautovići iz naselja Tuk, Vilajetovići, Gornji Mulići i dio Bosnića – Podžega da su dužni i obavezni sklopiti ugovore o REDOVNOM ODVOZU SMEĆA sa JKP «Visoko» d.o.o.Visoko.

Potpisivanje ugovora i preuzimanje besplatnih posuda za otpad-kanti izvršit će se u subotu 30.05.2015. godine, od 09:00-11:00 sati za Tuk i Vilajetoviće, kod kuće Dževada i Nedžada Lemeša, a za Gornje Muliće i dio Bosnića – Podžega od 12:00-14:00 sati kod kuće Ismeta Suljića.

Sve dodatne informacije možete dobiti na tel. 032/738-600

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.