Lokalne TemePolitikaJasmina Zubić: Poštovani birači hvala vam na poklonjenom povjerenju

Jasmina Zubić: Poštovani birači hvala vam na poklonjenom povjerenju

Poštovani birači, dragi prijatelji,
Nakon prebrojanih svih glasova i objavljivanja preliminarnih rezultata od strane CIK-a, sretna sam da mogu, u svojstvu Predsjednice OO SDP BIH Visoko, zvanično objaviti da je SDP u Visokom druga stranka po broju osvojenih glasova na svim nivoima. Ta je činjenica još značajnija jer ste svjesni sa kakvim se podvalama, lažnim optužbama i opstrukcijama SDP suočava u Visokom od lokalnih izbora 2016. godine. Ponosna sam da ste, uprkos svemu, prepoznali iskren i predan rad svih časnih i odanih članova SDP-a u Visokom, te da ste našim kandidatkinjama na ovim izborima dali snažnu podršku.
Koristim ovu priliku da vam se svima zahvalim i u svoje lično ime jer ste me izabrali za vašeg predstavnika u Predstavnički dom Parlamenta Federacije i za period 2018-2022. Posebno me raduje činjenica da sam ostvarila ukupno 2414 glasova (592 glasa više u odnosu na Opće izbore 2014. godine), što potvrđuje da sam opravdala vaše povjerenje u proteklom mandatu.
Obećavam da ću i u narednom periodu nastaviti dosadašnji kontinuiran i predan rad.
Na neprimjerene i ponižavajuće objave i optužbe na moj račun u toku predizborne kampanje nisam reagovala jer sam vjerovala da će pobijediti pravda i istina. Vi ste o tome dali pravi sud jer ste svojim glasovima upravo to i potvrdili (kako za mene – tako i za protukandidate koji su se služili lažima i obmanama). Na tome sam vam posebno zahvalna!
Pozivam sve stanovnike Bosne i Hercegovine na saradnju, da zajedničkim idejama i aktivnostima radimo na izgradnji sistema i države Bosne i Hercegovine u kojem će svi građani ostvarivati jednaka prava bez obzira kojem narodu pripadaju i u kojem dijelu BiH žive.
Još jednom se zahvaljujem vama, dragi sugrađani, na ukazanom izuzetnom povjerenju (1921 glas), te vas podsjećam da je kancelarija SDP-a i dalje otvorena utorkom i subotom od 11-13h i pozivam na saradnju.
Kao i do sada, možete me uvijek kontaktirati i direktno putem moje zvanične Facebook stranice.
Srdačno vas pozdravljam,
Vaša Jasmina

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE