ZanimljivostiIsotta Fraschini Rudolpha Valentina pobjednik prestižne izložbe oldtimera u Luganu

Isotta Fraschini Rudolpha Valentina pobjednik prestižne izložbe oldtimera u Luganu

Prestižna manifestacija Lugano Elegance Concours d'Elegance, koja prikazuje neke od najboljih klasičnih automobila na svijetu, objavila je da je ovogodišnji dobitnihk glavne nagrade Isotta Fraschini Rudolpha Valentina.

Održan u slikovitom gradu Luganu, Concours d'Elegance okupio je ljubitelje klasičnih automobila, kolekcionare i stručnjake iz cijelog svijeta kako bi se divili izvrsnom izboru rijetkih vozila od značajne povijesne važnosti.

Isotta Fraschini, prilagođena 1920-ih za filmsku ikonu Rudolpha Valentina, privukla je pozornost sudaca i sudionika svojom elegancijom i izuzetnim stanjem. Isotta Fraschini, marka sinonim za luksuz i inovacije u ranom 20. stoljeću, stekla je popularnost zbog svoje besprijekorne izrade i pionirskog dizajna. Ovaj model, koji je izvorno naručio sam Valentino, dokaz je velike starosti automobila.

Vozilo, sa svojim vanjskim izgledom koji oduzima dah, luksuznom unutrašnjosti i snažnim motorom, predstavlja vrhunac automobilske izvrsnosti. Trijumf Isotte Fraschini na Lugano Elegance naglašava trajnu privlačnost klasičnih automobila i strast kolekcionara posvećenih očuvanju automobilske povijesti. Ova pobjeda također naglašava značajnu kulturnu i umjetničku vrijednost klasičnih automobila, koji nadilaze jednostavan prijevoz i postaju simboli baštine i zanatskog umijeća.

Visoko.co.ba/federalna.ba/Fena


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE