ZDKSaopćenjaIskorak u saradnji: Direktor KPZ-a Zenica ugostio direktora povezanog društva Elektroprivrede GEOLP...

Iskorak u saradnji: Direktor KPZ-a Zenica ugostio direktora povezanog društva Elektroprivrede GEOLP D.O.O. KAKANJ

Direktor KPZ-a Zenica, Rusmir Isak, ugostio je direktora Sedmedina Amiđića iz društva Elektroprivrede GEOLP D.O.O. KAKANJ, koji je bio u pratnji Sakiba Kikića, povodom održavanja informativnog sastanka
Razgovarali su o mogućnostima uspostavljanja saradnje između ove dvije institucije, dok je Isak detaljno informisao Amiđića o planovima za unapređenje zatvora i budućim aktivnostima koje planira sprovesti kao direktor. Gospodin Amiđić je također imao priliku saznati više o funkcioniranju zatvora i njegovim operativnim aspektima, nakon čega je podržao direktora Isaka u ostvarenju postavljenih ciljeva.
Kao zaključak, Amiđić je izrazio uvjerenje u prosperitetnu suradnju između povezanog društva Elektroprivrede GEOLP D.O.O. KAKANJ i KPZ-a Zenica u budućnosti.

Visoko.ba/Press

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE