FOTOGALERIJA: Mališani iz visočkog obdaništa posjetili prijatelje iz Predškolske ustanove “Behar” u Lješevu

1186

Prema planu i programu Javne ustanove za predškolski odgoj i obrazovanje u Visokom, mališani koji pohađaju ovu ustanovu nekoliko dana u toku godine borave u raznim posjetama, kroz koje se upoznavaju sa društvenom zajednicom u kojoj žive.

Nakon što su organizovane posjete PVJ Visoko i MUP PJ Visoko, danas su mališani iz visočkog obdaništa posjetili svoje vršnjake i prijatelje u Predškolskoj ustanovi “Behar”, koja se nalazi u Lješevu.

Domaćini su priredili prigodan program i malu gozbu za svoje goste, te su se mališani tokom cijelog prijepodneva družili, učeći jedni od drugih. Također, uposlenici Predškolske ustanove “Behar” omogućili su polaznicima JU za predškolski odgoj i obrazovanje Visoko da posjete i jednu privatnu farmu, koja se nalazi u blizini, a na kojoj su mališani mogli da se upoznaju sa domaćim životinjama. Naposlijetku, oni najznatiželjniji i najsmjeliji uzjahali su konje, te su uživali u odličnom provodu, pod budnim okom svojih vaspitača.

Fotogaleriju u kojoj možete pogledati fotografije sa ovog druženja možete pronaći klikom na link Obdanište Visoko.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.