Lokalne Teme(FOTO/VIDEO) Šetnjom mira u Visokom obilježen Međunarodni dan mira

(FOTO/VIDEO) Šetnjom mira u Visokom obilježen Međunarodni dan mira

U organizaciji Udruženja žena “Mozaik“ Veliko Čajno i GNRC Bosna i Hercegovina, a uz podršku osnovnih i srednjih škola te vjerskih zajednica, nizom događaja u Visokom je obilježen 21. septembrar – Međunarodni dan mira. U četvrtak, 22. septembra, održan je glavni događaj Sedmice mira, a u pitanju je zajednička Šetnja mira i posjeta vjerskim objektima u Visokom. U Šetnji mira su učestvovali vjerski službenici iz katoličke, pravoslavne i islamske zajednice sa područja Visokog te učenici, nastavnici i građani. U videu možete pogledati kako je sve to izgledalo.

Fotogalerija:

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE