(FOTO/VIDEO) Otvoreni 46. po redu Visočki likovni susreti

U Galeriji “Likum '76” u Visokom svečano su otvoreni 46. po redu Visočki likovni susreti. Riječ je o kolektivnoj izložbi svečanog, revijalnog, neselektivnog karaktera likovnih umjetnika iz Visokog, a o izložbi je govorio i svečano je otvorio Ervin Klepo, ispred UGLU “Likum '76”.

Posebnost ovih Visočkih likovnih susreta je ta što je ove godine predstavljen poseban izložbeni aneks sačinjen od više radova tri člana visočkog udruženja koji su nažalost preminuli u protekle tri godine, a u pitanju su Muhamed Imamović, Siniša Pavlović i Edhem Gazdić.

U nastavku možete pogledati video prilog sa izložbe, kao i fotogaleriju.

Fotogalerija:

Visoko.co.ba/Neven K.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.