Lokalne TemePozitivno Visoko(FOTO/VIDEO) Održana promocija filma o visočkom heroju Afanu Habiboviću

(FOTO/VIDEO) Održana promocija filma o visočkom heroju Afanu Habiboviću

Povodom 15. februara – Međunarodnog dana djece oboljele i liječene od raka, Srce za djecu oboljelu od raka zajedno sa Unity Visoko, u koprodukciji sa Al Jazeera Balkans, organizovali su premijeru dokumentarnog filma “Heroj” koji priča priču o snazi, hrabrosti i upornosti dječaka Afana Habibovića iz Visokog. Afan je sinonim za svu djecu oboljelu od raka. On priča njihovu priču o jakoj volji za životom, neodustajanju i pozitivnoj energiji, koju nose poput krune. Film potpisuje Visočanin Midhat Uzejrović, a u nastavku vam donosimo video i fotogaleriju sa premijernog prikazivanja filma o visočkom heroju.

Fotogalerija:

Visoko.co.ba/Neven Krajišnik/Almin Tabak


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE