Lokalne TemePozitivno Visoko(FOTO/VIDEO) Održana humanitarna trka/šetnja "Zlatni krug"

(FOTO/VIDEO) Održana humanitarna trka/šetnja “Zlatni krug”

U nedjelju je u Visokom održana dugo najavljivana humanitarna trka/šetnja “Zlatni krug”, a čiji je inicijator visočki heroj Afan Habibović, uz pomoć Udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka”. Veliki broj učesnika iz cijele BiH, na čelu sa ambasadorom trke Tomislavom Cvitanušićem, dao je svoj doprinos da se pošalje univerzalna poruka – da oboljela djeca nikada nisu sama u svojoj borbi. U trci je učestvovalo preko 500 takmičara, dok je u šetnji bilo, prema nezvaničnim podacima preko 3000 ljudi! Pobjednici su svi, to je definitivno, bez obzira ko je prošao prvi kroz cilj i to i jeste najveća pobjeda.

U nastavku pogledajte video koji smo pripremili za vas:

Fotogalerija:

Visoko.co.ba/Neven K/Bojan K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE