Lokalne Teme(FOTO) U Visokom obilježen 29. oktobar - Dan civilnih žrtava rata Ze-do...

(FOTO) U Visokom obilježen 29. oktobar – Dan civilnih žrtava rata Ze-do kantona

Visoko je bilo domaćin centralnog obilježavanja 29. oktobra – Dana civilnih žrtava rata Ze-do kantona. Predstavnici udruženja iz našeg kantona, kao i predstavnici opština i gradova okupili su se na centralnom Spomen obilježju šehidima i poginulim borcima u Visokom, gdje je upriličen prigodan program te položeno cvijeće.

Prisutnim su se obratili Suad Meco, predsjednik Udruženja civilnih žrtava rada iz Visokog te Zijada Solo, predsjednica Saveza civilnih žrtava rata Ze-do kantona, kao i Edina Ahmetović ispred Gradske uprave Visoko. U programu su nastupili i učenici OŠ “Safvet-beg Bašagić”.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE