Lokalne TemeFaruk Šahinović nakon novog primitivizma na Siciliji: Oni neka šaraju ja ću...

Faruk Šahinović nakon novog primitivizma na Siciliji: Oni neka šaraju ja ću da farbam

Primitivci su ponovo bili aktivni na tzv. “Siciliji” u Visokom. Jutros su osvanuli grafiti koji vjerovatno u sebi nose i pokušaj političkog djelovanja u ovo predizborno vrijeme. Primitivac koji je odlučio oskrnaviti ono što su Visočani uradili u nedavnoj akciji “Family day” nije se dugo mogao “diviti” svom polupismenom djelu.

Ovim povodom kontaktirali smo i društvenog aktivistu Faruka Šahinovića te zatražili izjavu:

– Oni neka šaraju ja ću da farbam. Iza ove kompletne priče o drugačijem Visokom stoji tim ljudi, nisam tu ja sam. Nećemo dozvoliti da nas nekulturni primitivci uvlače u bilo kakvu dnevnu politiku. Ova priča je iznad svega toga. I da, već smo uklonili tu glupost kojom je neko pokušao to nešto. Mi stati nećemo i svakim danom nas je sve više – poručio je Šahinović.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE