Lokalne TemePozitivno VisokoEldin Ganić uručio opremu najmlađim selekcijama RK Bosna Visoko Ekoenergija

Eldin Ganić uručio opremu najmlađim selekcijama RK Bosna Visoko Ekoenergija

Eldin Ganić, predsjednik GO SBiH Visoko, ovog vikenda je uručio set opreme za trening najmlađih članova RK Bosna Ekoenergija.

„Nakon što smo u proteklom periodu pružili podršku u opremi NK Bosni, OFK Visoko, NK Omladincu, NK Dijamantu i Udruženju Strijelaca 20. juni ’92., na red su došli i naši najmlađi rukometaši,” rekao je predsjednik Ganić.

„Svi znamo da rukomet predstavlja više od sporta za naš grad. Visočka škola rukometa je upisana zlatnim slovima u Jugoslovenskim rukometnim udžbenicima, i šire, upravo preko ljudi koji su dali svoj nemjerljivi doprinos u razvoju ovog plemenitog sporta.”

„Ovaj skromni doprinos je samo mali znak pažnje našoj zlatnoj djeci, nekim budućim visočkim rukometnim legndama.”

„Želimo da ova naša akcija bude podstrek i ostalim organizacijama da se aktivnije uključe i pomognu našim mladim selekcijama bilo kojeg sportskog kolektiva u Visokom!“

Naša djeca su naša budućnost, dužnost nam je dati im maksimalnu podršku gdje god to možemo, stoji u zvaničnom saopćenju GO SBiH Visoko.

 

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE