Lokalne TemeEko-Vikinzi donijeli medalju u Visoko

Eko-Vikinzi donijeli medalju u Visoko

Članovi Eko-Vikinga su aktivni na svim poljima, počev od onih najstarijih članova, pa do onih najmlađih. Upravo ti najmlađi su proteklog vikenda, tačnije u nedjelju, učestvovali na jednom zanimljivom takmičenju.

Naime, u Bihaću je održano 2. bh. takmičenje u sportskom penjanju u disciplini bolder, a dvije predstavnice Eko-Vikinga iz Visokog donijele su kući medalju. Evora di Cencio osvojila je treće, a Ema Vasiljević šesto mjesto, i tako veoma dobro predstavile Eko-Viking i grad Visoko u ovom sve popularnijem sportu.

“Iskreno im čestitamo na postignutim rezultatima i želimo im još više medalja, zajedno sa njihovim trenerom Mauriziom di Cencio koji svakodnevno radi sa njima”, istakli su iz Eko-Vikinga.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE