Lokalne TemeEko-Viking: Odlični rezultati za visočke penjačice na prvenstvu u Mostaru

Eko-Viking: Odlični rezultati za visočke penjačice na prvenstvu u Mostaru

Dvije članice Eko-Vikinga iz Visokog učestvovale su na prvom bh. takmičenju i prvenstvu u boulderu, u organizaciji Penjačkog saveza BiH. Takmičenje je održano u teretani ASPK Neretva u Mostaru. Bilo je prisutno 7 ekipa od ukupno oko 75 članova.

“Naša Evora je nastupila u kategoriji do 12 godina i nakon što je iz prvog pokušaja ostvarila prvih 6 vrhova, nije uspjela zatvoriti preostala dva problema koja bi je za dva centimetra postavila na pobjedničko postolje i osvojila je četvrto mjesto u odličnoj kategoriji. Nakon starta u prvom bloku, druga predstavnica Ema se osjećala pomalo pogođena emocijom tako važne utrke i nije mogla da postigne svoj potpuni potencijal i završila je četvrta. Ipak, obje su sa osmehom napustile dvoranu i spremne su i sigurne u svoje sposobnosti za naredne trke”, poručili su iz Eko-Vikinga.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE