Lokalne TemePrvi visočki noćni uspon na Banjarušu

Prvi visočki noćni uspon na Banjarušu

Iz visočkog Udruženja “Eko-Viking” uputili su javni poziv za prvi visočki noćni uspon na Banjarušu, a koji će biti održan u petak, 2. februara ove godine. Javni poziv prenosimo u cjelosti:

“Da li je prvi ili ‘pak ne, nismo sigurni, ali za nas će sigurno biti. Udruženje ‘Eko-Viking’ Vas poziva da se pridružite visočkoj planinarskoj turi oko našeg grada i to pod svjetlom mjesečine, ali i naših lampi. Okupljanje učesnika je predviđeno u petak (02.02) u 18 sati na platou izletišta Ravne. Pravac kretanja je Ravne – Ravne 2 – vrh Banjaruša – Gorani – spust do glavne ceste (put Visoko – Kiseljak). Nakon planinarenja, predviđeno je zadržavanje na Planinarskom domu Gorani i druženje uz vatru. Učešće je potpuno besplatno, a na domu će svako sebi moći kupiti hranu i piće. Tura je fizički lagana i tehnički nezahtijevna. Potrebna je osnovna planinarska oprema i lampa (čeona ili ručna)”, poručili su iz Eko-Vikinga.

Visoko.co.ba/Neven K/Eko-Viking


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE