ZDKDirektor KPZ Zenica, Rusmir Isak održao sastanak sa direktorom Zatvora poluotvorenog tipa...

Direktor KPZ Zenica, Rusmir Isak održao sastanak sa direktorom Zatvora poluotvorenog tipa Tuzla

U posjeti Kaznenom popravnom zavodu Zenica danas su bili direktor Zatvora poluotvorenog tipa Tuzla, Adem Mahovkić, i njegov zamjenik, Božo Antunović.
Direktor Kaznenog popravnog zavoda Zenica, Rusmir Isak, održao je kratki sastanak s njima i upoznao ih sa sistemom i radom našeg zatvora u Zenici.
Tokom sastanka razmatrana je završna faza obuke pripravnika iz KPZ PT Tuzla, koji su uspješno prošli edukacije u KPZ ZT Zenica. Sada su spremni za dalji rad i sudjelovanje u nadolazećim zadacima zatvorske policije.
Osim toga, naglašavamo da će KPZ ZT Zenica biti centar za edukaciju zatvorske policije, gdje će pripravnici svih zatvora u Federaciji Bosne i Hercegovine stjecati temeljito znanje.
Vjerujemo da će ova saradnja doprinijeti oblikovanju zatvorske policije s ključnim znanjem potrebnim za učinkovito obavljanje njihovih dužnosti.
KPZ Zenica / Visoko.co.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE