ZDKSaopćenjaDirektor KPZ Rusmir Isak održao sastanak sa PVJ Zenica

Direktor KPZ Rusmir Isak održao sastanak sa PVJ Zenica

Rusmir Isak, direktor Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) Zenica, danas je u svom uredu ugostio Profesionalnu vatrogasnu jedinicu Zenica sa kojima je održao važan sastanak.
Ovom prilikom razgovaralo se o brojnim temama, međutim, akcenat sastanka bio je poboljšanje međusobne komunikacije i suradnje između KPZ Zenica i Profesionalne vatrogasne jedinice Zenica.
-Razgovarali smo i o zajedničkim strategijama za bržu i efikasniju intervenciju u hitnim situacijama unutar zatvorskog okruženja. Ovaj susret dodatno jača vezu između Zavoda i Profesionalne vatrogasne jedinice Zenica te osigurava veću sigurnost i zaštitu svih uključenih – poručio je direktor Isak nakon sastanka.
Visoko.co.ba/Press

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE