Navijačka skupina “Demoni”, koja želi da na prikladan način proslavi titulu i prolazak NK “Bosna” Visoko u veći rang takmičenja, odnosno, u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine, poziva sve iskrene navijače visočkog kluba da im se pridruže na ovom putu i budu dio slavlja kojim će se obilježiti povratak Bosne u društvo najboljih klubova Federacije BiH.

usora-2Iz ove navijačke skupine poručuju kako će uprava kluba obezbijediti prevoz za sve navijače koji se odluče priključiti ovom slavlju i putu u Usoru, no ipak je potrebna dobra organizacija pa stoga svi oni koji žele putovati na ovu utakmicu mogu se javiti u prostorije NK Bosna, Caffe SOUND ili nekom od vođa navijačke skupine DEMONI (Mahir Kerkez, Enis Litrić, Alen Burić), najkasnije do četvrtka u 12:00. Polazak je planiran u nedelju 07.06.2015. ispred gradskog stadiona Luke u 13:00 h.

Nadamo se da ćemo naredne sedmice u što većem broju svi zajedno proslaviti još jednu titulu nove, renovirane visočke Bosne, koja nastavlja da pravi dobre rezultate!