Lokalne TemePolitikaDemokratska fronta zvanično je formirala Povjereništvo Demokratske fronte Visoko

Demokratska fronta zvanično je formirala Povjereništvo Demokratske fronte Visoko

Na održanoj koordinacijsko-radnoj sjednici, uz entuzijazam i posvećenost politici za budućnost Bosne i Hercegovine i grada Visoko, Demokratska fronta zvanično je formirala Povjereništvo Demokratske fronte Visoko.

Za predsjednika povjereništva imenovan je gospodin Bajro Fejzić.  

Sjednici su prisustvovali predsjednik Glavnog odbora Demokratske fronte BiH i zastupnik u Parlamentu FBiH, gdin. Hajrudin Žilić, predsjednik Kantonalnog odbora DF Zeničko-dobojskog kantona i zastupnik u Skupštini ZDK, gdin. Goran Bulajić, ministrica finansija Zeničko-dobojskog kantona, gđa. Dženana Čišija, te članovi Povjereništva Demokratske FronteVisoko.

Gospodin Bajro Fejzić istakao je važnost zajedničkog rada i saradnje unutar stranke radi ostvarivanja ciljeva za prosperitet grada i zemlje.

“Pokazat ćemo da zajedno, uz pravu ideju i programe koje imamo i zagovaramo, možemo postići značajne stvari za našu lokalnu zajednicu.  Zajedničkom  sinergijom i predanim radom, uz naše građanke i građane, zagovarat ćemo politiku jedinstva, uz neizostavan terenski rad i identificiranje problema, kao i novih projekata od izuzetne važnosti za našu sredinu, uz koordinaciju sa izabranim dužnosnicima Demokratske fronte na svim nivoima“.

Ostajemo posvećeni našoj viziji o Bosni i Hercegovini kao građanskoj državi, te ćemo i dalje, koninuirano, zagovarati politike od interesa za našu domovinu.

Otvoreni smo za nove ljude, ideje, i pozivamo zainteresovane građanke i građane naše zajednice da zajednički radimo kako bi osigurali inkluzivnost, prosperitet i napredak za sve Visočane.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE